Pastrama din piept de pui

Postat de ladydi in Mezel de casa
14 Noi 2016 | 7144 vizualizari

Am descoperit si eu America in sfarsit… :p De obicei cumparam doar pulpe sau piept de pui in functie de necesitati. De cand m-am hotarat sa fac pastrama de pui,am facut niste calcule si mi-am dat seama, la insistentele sotului ( ce fericit o sa fie cand o sa vada ce am scris :D ) ca este mult mai rentabil sa iau un pui intreg si sa il transez. Reteta de pastrama de pui am gasit-o la Lalena,am adaugat busuioc si oregano si am pus usturoi pisat in loc de usturoi praf. Si e tare buna. De cand avem afumatoare o si afumam…

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 14.11.2016, 17:41
Buna pastramioara!
la 14.11.2016, 17:44
Pentru mine sa fie de porc, e cea mai buna leguma...0
la 14.11.2016, 18:15
la 14.11.2016, 18:22
Imi place mult!
la 14.11.2016, 18:33
Yummy, yummy!
la 14.11.2016, 20:40
Foarte buna si sanatoasa
la 14.11.2016, 22:01
la 15.11.2016, 08:52
la 15.11.2016, 09:04
la 15.11.2016, 16:34
Super fain, bun si economic! Cat te invidiez pentru afumatoare!
la 15.11.2016, 20:45
Buuuuna pastrama!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking