Pastrama din piept de rata
Postat de mihaelar63 in Rata 14 Iun 2021 | 3083 vizualizari
Pieptul astfel gatit se poate consuma atat cald alaturi de garnitura preferata cat si rece pe post de gustare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 14.06.2021, 20:33
O bunatate!
la 14.06.2021, 21:31
foarte buna
la 14.06.2021, 21:53
Ce apetisantă e!
la 14.06.2021, 21:55
Buna!
la 14.06.2021, 22:46
Arată fain...!
la 15.06.2021, 05:40
Yammy
la 15.06.2021, 06:46
la 15.06.2021, 13:10
pe placul meu!
la 15.06.2021, 16:07
Tare bun! Să fac și eu inventarul în congelator!
la 15.06.2021, 22:36
ce bun
la 16.06.2021, 07:35
Bun!
la 16.06.2021, 19:40
Arata foarte bine! Si eu fac des pastrama in casa, in special din muschiulet de porc!
la 20.06.2021, 20:44
Faina reteta!
COMENTEAZA