la 05.02.2010, 20:12 Mentiune: partea mai alba, din pieptul de gaina, nu a vrut deloc sa stea la feliat , se sfarama, cred ca a fost cam subtire bucata de carne si s-a fragezit cam mult...dar merge de minune la senvis , este foarte buna si aromata Cu siguranta o sa incerc si cu muschiulet de porc si vita
la 05.02.2010, 21:17 nu-i nimic, nu-i nimic , ca se sfarma eu mananc sendvisul si asa
la 05.02.2010, 21:19
la 05.02.2010, 21:26 Da, Miha, se mananca
la 05.02.2010, 21:48 arata foarte interesant si cred ca si gustul e minunat.....
la 05.02.2010, 21:52 arata bine Oana!
la 09.02.2010, 18:19 wow ce bunatati inventezi tu acolo, mor de pofta imi si imaginez ce bun e si mai ales ce sanatos, nota zece !!!
la 09.02.2010, 18:53 Multumesc, Sylvia
la 17.02.2010, 14:09 No coment.
la 17.02.2010, 15:21 Sa va spun ce am facut. Ramasese pastrama si am taiat-o f. marunt si am folosit-o la un sos de rosii pentru spaghete, a iesit delicios si o parte am folosit-o la un pilaf cu legume Au mancat piticii f. bine, mai ales ca era carnea maruntita si super frageda