Pastrama duet

Postat de Oana in Mezel de casa
5 Feb 2010 | 10426 vizualizari

Inspirata de noile retete de mezeluri am facut si eu o bucata mica :)

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 05.02.2010, 20:12
Mentiune: partea mai alba, din pieptul de gaina, nu a vrut deloc sa stea la feliat , se sfarama, cred ca a fost cam subtire bucata de carne si s-a fragezit cam mult...dar merge de minune la senvis , este foarte buna si aromata Cu siguranta o sa incerc si cu muschiulet de porc si vita
la 05.02.2010, 21:17
nu-i nimic, nu-i nimic , ca se sfarma eu mananc sendvisul si asa
la 05.02.2010, 21:19
la 05.02.2010, 21:26
Da, Miha, se mananca
la 05.02.2010, 21:48
arata foarte interesant si cred ca si gustul e minunat.....
la 05.02.2010, 21:52
arata bine Oana!
la 09.02.2010, 18:19
wow ce bunatati inventezi tu acolo, mor de pofta imi si imaginez ce bun e si mai ales ce sanatos, nota zece !!!
la 09.02.2010, 18:53
Multumesc, Sylvia
la 17.02.2010, 14:09
No coment.
la 17.02.2010, 15:21
Sa va spun ce am facut. Ramasese pastrama si am taiat-o f. marunt si am folosit-o la un sos de rosii pentru spaghete, a iesit delicios si o parte am folosit-o la un pilaf cu legume Au mancat piticii f. bine, mai ales ca era carnea maruntita si super frageda
la 04.06.2011, 10:28
o feliuta mai prind si eu

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking