Pastrav pane la cuptor
Postat de Irina in Pastrav 15 Mar 2010 | 10872 vizualizari
Se iau doi pastravi jucausi de coada si se tavalesc prin farfurii...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 15.03.2010, 21:40
Irina , pestele e preferatul meu , oricum ar fi pregatit; dar cel mai bun peste l-am mancat demult , demult pregatit de Bunica,cu saramura de otet ,sare foi dafin, piper; pestele prajit asezat in aceasta; si acum ii simt mirosul...
la 15.03.2010, 21:52
Cat de jucausi erau? Daca ai pregatit numai 2 inseamna ca nu mai primiti musafiri la masa. Bineee...poate data viitoare.
la 15.03.2010, 23:41
hahaha. mamaaa, dar nu-mi amintesc de ei ... cine i-o fi mincat? ))
la 15.03.2010, 23:52
chiar azi planuiam ce peste sa pregatesc saptamana viitoare , bineinteles ca era vorba de pastrav
la 16.03.2010, 19:09
Si mie imi place saramura, Teo!
la 16.03.2010, 19:10
Miha, de jucausi ce erau am prins numai doi! De asta nici Bucatarasu' nu a mai prins....
la 23.03.2010, 15:59
Eheeee, Teo! Erau alte timpuri, nu gaseai peste pe toate drumurile. Il conservam si noi cum ne pricepeam mai bine.
la 23.03.2010, 17:47
nu m-am gandit ca as putea sa fac si pastravul pane.. o sa-ncerc...
la 30.03.2010, 06:42
cred si io c-ati avut pofta))
la 30.03.2010, 18:29
COMENTEAZA