Pastrav prajit cu mujdei

Postat de Sylvia in Pastrav
10 Mar 2010 | 45717 vizualizari

De cand am ajuns in Romania mi-am dorit sa mananc un pastrav de aici, am mers si am luat de la o crescatorie de la munte de unde luam pentru familie de cand ma stiu....este deosebit la gust , sincer va spun ca depaseste orice pastrav de import :) Am facut aceasta reteta simpla si delicioasa traditional romaneasca si tare mult mi-a placut .

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 10.03.2010, 12:02
Ce bine arata.
la 10.03.2010, 12:16
vai, ce-mi place!de cand ma stiu pestele il'' inghit pe nerasuflate''!si cu mamaliga alaturi... masa romaneasca, frate!
la 10.03.2010, 12:36
la 10.03.2010, 13:27
mama mama ....ce bunatate....peste cu mujdei si mamaliguta.....ca la noi la romani, fratilor!...
la 10.03.2010, 16:54
de la mine toate furculitele acasa si mamaliguta e mai galbena , nu ?
la 10.03.2010, 17:44
Foarte bun. Am mancat iarna asta 2 kg de usturoi si nu exagerez deloc. Cumpar cate 2 funii de usturoi si intr-o saptamana nu mai am. Mancam foarte des mujdei de usturoi si lamaie care sunt bune pe vremea asta.
la 11.03.2010, 00:24
super prezentare ,arat grozav de bine ,gustul nici nu se mai dicuta
la 12.03.2010, 16:48
un deliciu.............mor de pofta...............
la 30.03.2015, 08:09
la 09.04.2017, 07:28
Super!
la 09.04.2017, 14:50
Și eu cred la fel...nimic nu egalează la gust și textură păstrăvul nostru!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking