Paté din ficat de curcan cu vin rosu

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
26 Ian 2013 | 6810 vizualizari

Pateul de casa poate fi consumat la micul dejun sau ca gustare pe tot parcursul zilei sau de ce nu, ca aperitiv la o masa cu cei dragi. Garantat este mult mai bun decat cel din comert.Din ficat de pui am facut de multe ori si acum am incercat din ficat de curcan. Sincer , nu am regretat deloc.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 26.01.2013, 15:58
cel mai bun facut in casa
la 26.01.2013, 16:04
Gust deosebit. De fapt, dacă s-ar proba o felie cu cel din comerţ, apoi cu cel de casă, diferenţa ar fi enormă. Felicitări
la 26.01.2013, 16:04
la 26.01.2013, 16:23
la 26.01.2013, 16:44
la 26.01.2013, 16:45
bun
la 26.01.2013, 17:09
la 26.01.2013, 17:30
foarte bun
la 26.01.2013, 18:23
plaaaaaaace
la 26.01.2013, 19:22
Deliciu!
la 26.01.2013, 19:35
ce pate bun ai facut!
la 26.01.2013, 23:26
yammy
la 02.02.2013, 21:31

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking