Pate de casa, cu portocala si migdale

Postat de privatelaura in Ficat
25 Ian 2016 | 4130 vizualizari

Aceasta reteta a fost preparata pentru provocarea culinara Cutia Misterelor, o provocare pe care eu o indragesc mult. Pot sa spun ca poate suna ciudat combinatia de ingrediente, dar credeti-ma, numai gustand o sa intelegeti de ce spun ca e delicatesa. Portocala actioneaza ca un fel de acid, deloc nu iese compozitia acra, iar nucsoara si migdalele o definitiveaza. Marmelada cu whisky e usor amaruie, merge de minune in compozitie. Insa gusturile nu se discuta, astfel incat, poate sa nu fie pe placul vostru, in timp ce eu ma declar incantata de acest rezultat! :))))    

Inapoi la reteta

Comentarii (34)

la 27.01.2016, 22:57
Fix pe gustul meu , este o reteta ce as prepara-o fara sa stau pe ganduri Felicitari
la 28.01.2016, 12:41
Foarte interesant ce ai facut si combinat si sigur delicios!
la 31.01.2016, 07:50
L-am făcut, este foarte bun! O combinație de arome foarte reușită. N-am mai găsit la Lidl acea marmeladă, așa ca am preparat-o singură, cum am crezut eu ca trebuie să fie. Cu siguranță voi repeta rețeta.
la 10.02.2016, 07:40
Interesant!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking