Pate de ficatei de pui

Postat de AnaDavid in Ficat
8 Ian 2019 | 2275 vizualizari

Ficatul de pui este popular din cele mai vechi timpuri. Pregătirea lui necesită multă grijă, dar dă rezultate remarcabile. Pateul poate fi pregătit în avans și tinut in frigider pentru câteva zile. În Evul Mediu, pateul in crustă s-a dezvoltat foarte mult: termenul de patiserie a fost aplicat tocmai pentru a indica plăcintele sărate. Succesul preparatelor medievale a continuat în Renaștere și s-a răspândit mai ales în Franța.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 08.01.2019, 13:44
Mmm, arata asa de fin!
la 08.01.2019, 15:17
Arata bine
la 08.01.2019, 16:26
Pe placul meu !!! Cred ca au trecut 15 anisori de cand nu mai consumam de cumparat !!!
la 08.01.2019, 18:36
Este foarte bun!
la 08.01.2019, 18:58
la 08.01.2019, 21:11
Bunn
la 11.01.2019, 11:33
Bun!
la 07.10.2019, 21:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking