Pateu de ficat (by Gaby)

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
9 Noi 2010 | 4622 vizualizari

Gaby multumesc pentru reteta. A iesit ceva delicios. Eu am folosit ficat de curcan (am primit un curcan de la mama).

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 09.11.2010, 20:34
Ancule,tre sa fac cumva sa ajung pe la tine sa vad cum a iesit pateul by Gaby
la 09.11.2010, 20:40
pai daca-i asa Dia, inseamna ca m-am tapuit. Am muncit cu pateul si nu am scapat de concurenta
la 09.11.2010, 20:40
fac si eu curandca mi-ati facut poftada cred ca-l fac cu ficat de porc...nu are de ce sa nu fie bun...nu?? anca 5f
la 09.11.2010, 20:41
Mena depinde in care parte a orasului stai, ca la cat de bun e, s-ar putea sa nu mai gasesti
la 09.11.2010, 20:43
@Kamy... cred ca e la fel de bun si cu ficat de porc. Eu am avut de curcan. A fost proaspat, asa ca l-am "executat".
la 09.11.2010, 20:47
E prea bun ca sa mai ramana ceva
la 09.11.2010, 21:50
Multumesc Bunica. Laudele sunt pentru gaby, eu doar am urmat instructiunile
la 09.11.2010, 21:59
anca , las-o pe gaby , nu trebuie prea mult laudata ca si asa e cu nas pe sus
la 09.11.2010, 22:57
Medi de data asta nu am ce face, ca a iesit prea bun pateul. Poate ca nu vede ca am laudat-o atat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking