Ingrediente
- 2 pachete aluat foitaj 420g (LIDL)
- 200g branza de vaca
- 500g branza de burduf
- 4 galbenusuri
- 200g bacon feliat
- 2 galbenusuri pentru uns
- seminte de susan
Mod de preparare
Aluatul este proaspat deci se lucreaza imediat.
Branza de burduf si de vaci se marunteste si se amesteca cu 4 galbenusuri.
Se pune o foaie de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.
Se taie in 16 bucati.
Pe fiecare bucata se pune la centru cate o jumatate de felie de bacon.
Se pune o lingurita cu varf de amestec de branza pe fiecare bucata.
Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.
Se face cate o taietura oblica pe fiecare pernuta si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.
Se ung cu galbenus de ou si se presara cu susan.
La fel se face si cu foaia a doua de aluat.
Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Cand sunt rumenite frumos sunt gata.
Se lasa la racit.
Sunt bune si calde.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pateuri cu bacon si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|