Patison (dovlecel steluta) umplut

Postat de ctlina in Mancaruri cu carne
22 Sep 2016 | 5907 vizualizari

O premiera pentru mine acest dovlecel. L-am cules proaspat direct de la o ferma. Un fruct delicios si etonant.. Denumire lui  populara este: dovleac, patison, tartacuta stelata. Patisonul galben, pentru umplut sau copt are un gust asemanator cu anghinarea. Fructele se recolteaza cat sunt tinere, fiind mai gustosi si cu mai putine seminte. http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/09/patison-dovlecel-steluta-umplut.html

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 22.09.2016, 21:30
ce bine arata
la 22.09.2016, 21:41
la 22.09.2016, 23:38
Interesant!
la 23.09.2016, 05:07
super
la 23.09.2016, 07:38
Super!
la 23.09.2016, 07:48
Foarte bun!
la 23.09.2016, 08:50
ce faina reteta
la 23.09.2016, 10:39
Tare bine arată!
la 23.09.2016, 20:34
Imi ploua in gura!!!
la 27.09.2016, 11:20
delicios!
la 29.09.2016, 23:15
Catalina , trebuia sa vii sal culegi de la mine . Si eu am avut in gradina .

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking