Patrunjel verde si iarna

Postat de alinutzika in Conserve
17 Iul 2011 | 8858 vizualizari

E o metoda foarte usoara si sigura de a pastra aroma cat si culoarea naturala a patrunjelului.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 18.07.2011, 10:05
interesant
la 18.07.2011, 10:30
Si eu pastrez in congelator, doar ca incerc sa nu aiba apa cand congelez
la 18.07.2011, 10:44
la 18.07.2011, 10:57
la 18.07.2011, 11:18
Exceptional...eu il pun spalat, tocat, bine scurs pe un prosopel de hartie si la punga de congelator cu el
la 18.07.2011, 11:35
exact cat sa folosesti o data
la 18.07.2011, 12:34
si eu pun la congelator ,dar la pungulite direct,o sa incerc si asa
la 18.07.2011, 13:59
Si eu tot la congelator pun legumele ptr iarna , din toate , toate , toate ... ca-i mare lada
la 18.07.2011, 14:02
interesant asa cubulete
la 18.07.2011, 14:23
interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...
la 18.07.2011, 23:12
mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking