la 18.07.2011, 10:30 Si eu pastrez in congelator, doar ca incerc sa nu aiba apa cand congelez
la 18.07.2011, 10:44
la 18.07.2011, 10:57
la 18.07.2011, 11:18 Exceptional...eu il pun spalat, tocat, bine scurs pe un prosopel de hartie si la punga de congelator cu el
la 18.07.2011, 11:35 exact cat sa folosesti o data
la 18.07.2011, 12:34 si eu pun la congelator ,dar la pungulite direct,o sa incerc si asa
la 18.07.2011, 13:59 Si eu tot la congelator pun legumele ptr iarna , din toate , toate , toate ... ca-i mare lada
la 18.07.2011, 14:02 interesant asa cubulete
la 18.07.2011, 14:23 interesant eu toc patrunjelul asa verde si il pun in congelator in folie...e f usor de folosit cand ai nevoie...la metoda ta nu m-am gandit...
la 18.07.2011, 23:12 mie mi se pare foarte usoara metoda asta...patrunjelul e tocat gata si e exact cat trebuie pt o portie de mancare normala (pt 4 persoane aprox. )
Scoti un cubulet, il arunci in oala....si GATA!!!
Eu mi-am pus vreo 4 pungi de cubulete pt iarna...