Penne cu sos Arrabbiata

Postat de RODIMUR in Penne
11 Sep 2020 | 5609 vizualizari

Ne plac mult pastele și pentru astăzi am ales să le prepar cu sos Arrabbiata, un sos italian foarte condimentat (probabil așa se explică numele sosului, care înseamnă ”furios” în italiană), făcut în principal din tomate și usturoi. Cum acest sos se prepară cu penne, am respectat această tradiție, deși prefer pastele mai mici, cu forme mai frumoase. Intervențiile mele în rețeta de bază au fost: folosirea unor rondele de ardei iute murat (în loc de ardei proaspăt), a unui vârf de cuțit de chilli și a unei lingurițe de zahăr, pentru potențarea gustului. 

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 11.09.2020, 23:18
la 11.09.2020, 23:21
la 12.09.2020, 00:02
la 12.09.2020, 01:30
la 12.09.2020, 08:53
Bune!
la 12.09.2020, 09:40
Mulțumesc frumos, MIhaela!
la 12.09.2020, 09:40
Mulțumesc frumos, Dantes!
la 13.09.2020, 09:46
super bune!
la 13.09.2020, 09:56
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 13.09.2020, 11:37
Foarte bune!
la 13.09.2020, 12:20
Mulțumesc frumos, Madi!
la 13.09.2020, 22:15
la 13.09.2020, 22:45
Mulțumesc frumos, Cristina!
la 16.09.2020, 21:08
Sunt tare bune pastele cu sos arrabbiata! Imi place sa le servesc in zilele de post!
la 16.09.2020, 21:16
Daaa, Rocsi, sunt bune pastele cu sosuri picante în zilele de post, numai să nu fie cu ouă... Mulțumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking