Pepeni verzi murati in saramura

Postat de vasimur in Muraturi
30 Sep 2017 | 5466 vizualizari

Pepenii verzi (li se mai spune lebeniță în Ardeal sau harbuz în Moldova) murați în saramură sunt foarte gustoși, iar asezonați cu mere, castraveți și gogonele sunt și mai buni! Din ingredientele de mai jos a rezultat 1 porție (1 butoi de 30 l).

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 30.09.2017, 19:12
Foarte buni! Abia aștept să se mureze, atât harbujeii, cât și merele...
la 30.09.2017, 23:32
Buuuni Eu mai am de anul trecut un borcan capsat
la 01.10.2017, 11:02
Ce muraturi bune o sa iasa!
la 02.10.2017, 19:55
la 03.10.2017, 17:50
Mulțumesc Ina, Mirela, Rocsi pentru sincerele voastre aprecieri! Rodicăi i-am mulțumit deja pentru sprijin!
la 04.10.2017, 18:27
Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking