Perișoare în sos de dovlecel și gulie

Postat de panacris in Mancaruri cu carne
13 Aug 2013 | 3449 vizualizari

În urmă cu 35 de ani, m-am îmbolnăvit tocmai în vacanță, undeva în Maramureș, mai exact Câmpulung la Tisa, aproape de Sighetul Marmației, de virusul hepatic al mâinilor murdare;) Vreau să ajung la faptul că cca. 1 an, după acest incident am mâncat doar mâncare de regim pe bază de dovlecei și gulii :D Muuuuult timp după acest incident nu am vrut să mai aud de dovlecei și gulii;) Azi am redescoperit gustul minunatelor perișoare dietetice;) Mă rog, eu le-am transformat un pic, dar vă asigur că sunt super demențiale;)

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 13.08.2013, 19:34
super
la 13.08.2013, 19:41
minunat!
la 13.08.2013, 20:09
superr ..
la 13.08.2013, 20:14
Buuuun
la 13.08.2013, 20:15
la 13.08.2013, 20:15
Ce combinatie deosebita
la 13.08.2013, 21:33
Ce faine
la 13.08.2013, 23:02
Ce idee buna! Super perisoare!
la 13.08.2013, 23:17
Foaaaarte interesant sos le-ai facut!
la 14.08.2013, 10:25
Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking