Perisoare de curcan cu marar
Postat de Bunica in Curcan 3 Oct 2009 | 7728 vizualizari
Cand bunicesti doi nepoti , mancarea trebuie sa fie diversificata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 03.10.2009, 20:37
moaaama, ce misto reteta!! banuiesc ca merge folosita si carne de pui sau vita..si oare o fi ok patrunjek in loc de marar, ca nu-mi place..
la 03.10.2009, 20:39
vai buni ce faina e mancarea asta ce bine arata, abia am mancat dar as pofti o farfurie de la dumneavoastra mmmmmm
o pun la favorite
la 03.10.2009, 21:42
Anca, perisoarele pot fi din orice carne si poate fi pus si patrunjel in loc de marar, daca asa -ti place, dar ai grija sa-l tai foarte , foarte marunt.
la 03.10.2009, 21:44
Rivka, ai grija cu atatea pofte!
la 04.10.2009, 00:51
Foarte bune!
la 04.10.2009, 00:56
si eu la fel as folosi patrunjel in loc de marar ...
la 04.10.2009, 07:42
ramo, scumpetea mica e puiul tau? Sa-t i traiasca!
COMENTEAZA