Perisoare de pui cu smantana

Postat de Dya in Pui
16 Apr 2013 | 9021 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 16.04.2013, 22:50
Mie imi place Rocsi! Uneori in locul perisoarelor pun piept de pui simplu, taiat in cuburi mici ... e delicios! Important este insa sa se simta smantana (nu ma zgarcesc la cantitate) si sa nu fie zemoasa pentru ca altfel isi pierde din gust
la 16.04.2013, 22:51
Si eu am o astfel de reteta dar la cuptor Dya...arata minunat si precis e delicios preparatul tau!
la 16.04.2013, 23:03
Multumesc Fluturas! Esti tare draguta!
la 19.04.2013, 11:56
tare bune or fi
la 19.04.2013, 13:44

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking