Perle din brânză

Postat de Ade200 in Dulciuri
10 Ian 2013 | 10360 vizualizari

Un aluat obişnuit care pare mai interesant dacă îl tăiem cu nişte forme speciale. Dacă nu aveţi, îl puteţi face stil cornuleţe, pătrate etc. Pentru că nu mi-au încăput toate în tavă, am improvizat şi o tartă adăugând mere rase la umplutura rămasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 10.01.2013, 13:58
delicioase
la 10.01.2013, 14:09
la 10.01.2013, 14:25
ce faine's
la 10.01.2013, 14:28
super ti-au iesit
la 10.01.2013, 15:56
Foarte gustoase
la 10.01.2013, 16:06
ce bune sunt
la 10.01.2013, 18:47
Da,da,am pastrat si eu aceasta forma din vremurile de demult;trebuie folosita;multumesc pentru aducere aminte!!
la 10.01.2013, 19:04
la 10.01.2013, 20:01
la 11.01.2013, 11:10
yammy!
la 11.01.2013, 20:02
la 21.01.2013, 20:11
place prezentarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking