Pernute cu cartofi si Mozzarella

Postat de Thalia in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2014 | 7932 vizualizari

Acest preparat se mananca fierbinte, cat sunt crocante. Puteti folosi orice tip de branza mozzarella sau cu tenta lipicioasa. In loc de parmezan se poate folosi orice tip de cascal care se topeste bine si repede.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 12.05.2014, 14:56
Ce buni trebuie sa fie!
la 12.05.2014, 14:57
la 12.05.2014, 15:32
Sunt intr-adevar
la 12.05.2014, 19:45
Cum arata!
la 12.05.2014, 20:25
Tare faine!
la 12.05.2014, 20:36
la 12.05.2014, 21:04
Ce super sunt!
la 12.05.2014, 22:44
Ce frumos arata!
la 13.05.2014, 08:09
la 13.05.2014, 08:10
foarte bune!
la 13.05.2014, 08:11
la 13.05.2014, 10:59
la 13.05.2014, 12:30
la 14.05.2014, 20:42
Super!
la 19.01.2015, 14:25
ce bune sunt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking