Pernute cu cartofi si Mozzarella
Postat de Thalia in Aperitive / Garnituri 12 Mai 2014 | 7932 vizualizari
Acest preparat se mananca fierbinte, cat sunt crocante. Puteti folosi orice tip de branza mozzarella sau cu tenta lipicioasa. In loc de parmezan se poate folosi orice tip de cascal care se topeste bine si repede.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 12.05.2014, 14:56
Ce buni trebuie sa fie!
la 12.05.2014, 15:32
Sunt intr-adevar
la 12.05.2014, 19:45
Cum arata!
la 12.05.2014, 20:25
Tare faine!
la 12.05.2014, 21:04
Ce super sunt!
la 12.05.2014, 22:44
Ce frumos arata!
la 13.05.2014, 08:10
foarte bune!
la 14.05.2014, 20:42
Super!
la 19.01.2015, 14:25
ce bune sunt
COMENTEAZA