Pesto cu rosii uscate la soare si fistic

Postat de Brindusa in Pt. paste
30 Iul 2011 | 5752 vizualizari

Pesto este un sos originar din Italia. Cea mai cunoscuta varianta a sa contine busuioc, muguri de pin, usturoi si parmezan. Sunt, insa, multe alte variatii, in functie de regiunile Italiei si de ce se se gaseste acolo. Eu azi m-am hotarat sa ma abat de la calea batatorita si sa fac un pesto mai putin intalnit pe la noi, cu rosii si fistic. Am folosit rosii uscate pentru ca am cumparat cateva dintr-o sursa noua (In Bucuresti, P-ta Crangasi, la etaj) si vroiam sa vad cum sunt (btw, sunt super!). La fel de bine se pot folosi acum, vara, rosii proaspete. De asemenea busuiocul si patrunjelul trebuie sa fie cat mai proaspete (daca se poate, abia rupte din gradina)

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 30.07.2011, 17:00
cu siguranta delicios
la 30.07.2011, 20:14
nu am mancat pana acum...
la 30.07.2011, 22:11
Sigur excelent
la 30.07.2011, 22:22
cred ca e bun
la 31.07.2011, 10:04
la 31.07.2011, 14:23
interesant
la 01.08.2011, 09:25
la 01.08.2011, 12:27
la 04.08.2011, 12:01
nu am mancat niciodata si nu stiu cum este dar banuiesc k este tare bun
la 16.08.2011, 15:06
foarte mult imi place!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking