Petits chinois

Postat de Oana in Prajituri
22 Mar 2010 | 5426 vizualizari

Era de mult pe lista de favorite, sunt bune, bune, bune, buneeeeee :)

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 22.03.2010, 21:09
Au iesit multe, multe si a ramas si crema...nu puteam sa le rulez daca o puneam pe toata...dar a disparut prima tava rapid Vladut si-a pus crema peste ele Multumim Sylvia, sunt extraordinare
la 22.03.2010, 21:24
minunate , sper sa incerc si eu la sfarsitul saptamanii!fiindca am ajuns prima, gust una de la tine ,asa ca sa vad ,daca merita incercata!
la 22.03.2010, 21:24
Super!
la 22.03.2010, 22:55
cred ca sant grozave
la 22.03.2010, 23:06
Si mie imi cam ploua in gura! Teo, tu speri sa le incerci la sfarsitul saptamanii, iar eu sper sa le gust!
la 22.03.2010, 23:19
Teo, ia mai multe Merita sa le incercati!
la 25.03.2010, 19:29
credk sunt tare bune
la 25.03.2010, 20:46
Ihi sunt fffff bune
la 30.03.2010, 11:52
Oana ma bucur tare ca ti-au placut, nu aveau cum sa nu placa ca sunt bestiale . Minunate ti-au iesit de revista poza cu cele facute in tava rotunda. Am vazut aici turnat peste si putina glazura din aceea de zahar pudra cu suc de lamaie, sincer nu am incercat sa o fac niciodata dar e bestiala ca am cumparat si testat si reteta cu zahar
la 30.03.2010, 16:34
Sylvia, multumesc, ne-au placut enorm si ies si multeeee

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking