Piadine de mamaliga

Postat de Lily_Musat in Piine
14 Mar 2011 | 5544 vizualizari

De cate ori nu ati facut mamaliga, apoi ce a ramas ati aruncat! Nu mai aruncati mamaliga ramasa, deoarece uitati ce minunatii puteti sa faceti cu ea. Rezultatul este delicios. Gustul de malai este extraordinar. Merg alaturi de orice mancare in loc de paine. Nu contin absolut nici picatura de grasime! Incercati reteta si veti fi incantati de rezultat

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 14.03.2011, 11:34
la 14.03.2011, 11:52
merita facut
la 14.03.2011, 11:55
In veci nu se consuma toata mamaliga odata ... de retinut
la 14.03.2011, 12:02
Le-am facut si eu foarte bune
la 14.03.2011, 12:05
foarte interesanta reteta.
la 14.03.2011, 12:23
la 14.03.2011, 12:23
la 14.03.2011, 19:02
chiar ieri am avut niste mamaliga ramasa si am aruncat-o data aviatoare nu m-ai fac asa acum am vazut reteta
la 14.03.2011, 19:39
foarte buna ideea
la 14.03.2011, 23:17
la 15.03.2011, 12:55
Foarte buna ideea. Cu se fac dupa coacere? Moi sau crocante? Daca sunt mai moi si maleabile, se pot folosi la shaworma de exemplu.
la 15.03.2011, 14:06
Se inmoaie dupa cateva ore. Sunt super si pentru shaworma
la 15.03.2011, 17:25
wow, ce idee buna!!
la 26.05.2011, 12:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking