Picioare de pasare Phoenix

Postat de Ina in Mancaruri cu carne
7 Mar 2015 | 13403 vizualizari

Asa le numesc chinezii, asa le-am zis si eu :))) Stiu ca multi dintre voi nu mancati picioarele de pasare, mai ales ca in ultimii ani acestea nici macar nu se mai comercializeaza in magazine. Eu inca „ma bucur” de ele, pentru ca stau la curte si crestem pasari. Le folosesc adesea la ciorbe si racituri de pasare, dar azi am ales o reteta chinezeasca vazuta la tv cu ceva timp in urma. Asiaticii le considera delicatese si extrem de sanatoase, pentru ca au colagen si sunt benefice pentru cei care vor sa aiba o piele ca de bebelus. Cu aceasta ocazie am inaugurat wok-ul din camara :X si-am folosit si anasonul primit de la Mitinita, acum doi ani :D =))))

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 07.03.2015, 21:21
la 07.03.2015, 21:36
Cleme )
la 07.03.2015, 21:37
Catalina
la 07.03.2015, 22:11
Doar tu puteai sa faci asa ceva
la 08.03.2015, 01:06
Da-i din astea lui barbatu-meu si este fericit . Eu chiar ma ating . Doar sa le gatesc . Azi si eu am facut racituri din gat si labe de curcan
la 08.03.2015, 08:18
Interesant
la 08.03.2015, 10:39
Rocsi
la 08.03.2015, 10:39
Mihaela
la 08.03.2015, 10:41
Dantes, e interesanta, gustoasa, dar e chinuiala mare la mancat Eu am obosit mancand ))
la 09.03.2015, 17:31
Cred ca esti prima reteta cu gheare pe care o vad Eu nu le mananc ptr ca ma enerveaza.. rontai prea tare la ele
In comert nu prea mai sunt ptr ca le exportam in Asia.. pe bani grei!
Bine ca macar gheare mai exportam si noi..
Te cu drag
la 07.04.2017, 09:46
buna teteta asta,ce nu fac femeile pentru un ten de bebelus

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking