Piept de berbecut cu vin rosu si cartofi

Postat de mihaelar63 in Oaie
4 Ian 2021 | 2472 vizualizari

 Alimentatia noastra cuprinde proteine diversificate. Toate de la animale crescute in gospodarie. Ar fi pacat sa nu profitam de acestea. Acum i-a venit randul unei bucati frumoase din piept de berbecut .Vinul rosu, zaatarul cu cimbru rosu si rozmarinul au fost perfecte pentru asezonare .

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 04.01.2021, 09:05
Bun!
la 04.01.2021, 09:53
la 04.01.2021, 09:58
la 04.01.2021, 10:27
Yummy, ce bun!
la 04.01.2021, 14:11
Buna ziua!
la 04.01.2021, 14:18
la 04.01.2021, 16:13
Ce bunătate!
la 04.01.2021, 18:25
Bun!
la 04.01.2021, 20:36
la 04.01.2021, 21:15
E bun si peptul...
la 05.01.2021, 16:38
bun, bun!
la 06.01.2021, 09:54
Bun!
la 06.01.2021, 09:59
la 06.01.2021, 20:19
O portie de cartofi si pentru mine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking