Piept de curcan la tava cu sos de rosii

Postat de Poliana in Curcan
2 Iul 2012 | 13381 vizualizari

Azi vin cu o reteta usoara de vara, simpla, si daaa!!! contine carne. Si pentru ca imi place carnea de pasare, trebuia sa incep cu asa ceva...asa ca am ales carnea de curcan, adica pieptul lui cel mare si umflat, dar sa nu va ganditi la prostii :))

Inapoi la reteta

Comentarii (37)

la 03.07.2012, 13:54
delicios
la 03.07.2012, 14:36
Buburuza, multumesc!
la 03.07.2012, 14:36
Bumi, multumesc
la 03.07.2012, 14:36
love_cherry, multumesc
la 04.07.2012, 08:58
Foarte bun
la 04.07.2012, 09:36
Mihaela, multumesc!
la 04.07.2012, 18:54
like like like

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking