Piept de porc la tava cu inele glasate de ceapa

Postat de Doinavar in Porc
17 Feb 2013 | 4483 vizualizari

Ceapa o folosim de obicei la tocanite, ciorbe, supe, papricas, zacusca, etc., dar ea singura poate constitui o garnitura deosebita, gustoasa si aromata, in special langa o friptura de porc la tava.

Inapoi la reteta

Comentarii (5)

la 17.02.2013, 11:33
place
la 17.02.2013, 11:45
la 17.02.2013, 11:53
minunat
la 17.02.2013, 19:31
la 18.02.2013, 09:33
Trebuie sa fie bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking