Piept de pui cu crusta de cipsuri

Postat de MotanLaOale in Pui
24 Sep 2019 | 1908 vizualizari
Piept de pui cu crusta de cipsuri

O inovatie crocanta si foarte buna.

Ingrediente

  • 1 piept de pui (600 g)
  • 100 g faina
  • 50 g pesmet
  • 100 g cipsuri de orice fel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • MARINADA
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • boia iute
  • cimbrisor
  • piper
  • sare
  • 30 ml ulei

Mod de preparare

Pieptul se curata, se spala foarte bine si se taie fasii potrivite.

Se pun in marinada, se amesteca bine, se acopera si se tin la frigider o ora.

Intr-o farfurie se pun 100g faina.

In alta farfurie se bat ouale si se pune sare si piper.

In a treia farfurie se amesteca pesmetul cu cipsurile maruntite la robot.

Fasiile de piept se dau prin faina, prin ou si prin amestecul de pesmet cu cipsuri.

Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins.

Focul trebuie sa fie potrivit ca sa se patrunda bine.

Se intorc pe toate partile pana se rumenesc frumos.

Se scot pe sarvetele absorbante.

Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.

S-au mancat cu cartofi prajiti si castraveti acri de vara.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu crusta de cipsuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tigaie picanta cu pui si oua posate

Postat de merisor67

Tigaie picanta cu pui si oua posate

Punem intr-o tigaie, antiaderenta si incapatoare, uleiul la incins. Eu am o tigaie mare de aluminiu, teflonata, de 28 cm diametru si destul de adanca. Asezam in tigaie, pulpele si pieptul de...

Citeste continuarea

Tortilla cu pui si sos picant

Postat de panacris

Tortilla cu pui  si  sos picant

Pieptul de pui se taie fâșii, se trage la tigaie în puțin ulei de măsline. După ce s-a rumenit se adaugă ceapa verde, tocată mărunt și se lasă la gătit cca. 5 minute....

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 24.09.2019, 16:09
la 24.09.2019, 16:24
la 24.09.2019, 17:20
Daca-s crocante mananc...
la 24.09.2019, 17:53
Si mie îmi plac!
la 24.09.2019, 18:25
Bun!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking