Piept de pui la cuptor cu mozzarella, rosii cherry si busuioc - Pui caprese

Postat de Bucataras in Pui
16 Sep 2020 | 5595 vizualizari

Reteta de azi, Pui caprese este foarte usor de preparat, puiul iese fraged, suculent si aromat. Ne-a placut maxim, asa ca notam reteta pentru a o mai gati si alta data.  

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 16.09.2020, 14:06
la 16.09.2020, 15:34
Asta pt mine ai pus-o
la 16.09.2020, 15:59
la 16.09.2020, 17:07
De mult timp mi-am pus eu ochii pe reteta aceasta Noutatea este folosirea lamaitei . Eu am tone in gradina dar la pui nu m-am gandit ca poate fi folosita
la 16.09.2020, 17:56
la 16.09.2020, 19:28
Foarte bun, pieptul de pui, mai ales cu aceste ingrediente...!
la 16.09.2020, 19:38
la 16.09.2020, 19:45
Bunnn!
la 16.09.2020, 21:21
Aici clar trebuie sa vin la masa, pentru ca este pe gustul meu!
la 16.09.2020, 21:26
la 17.09.2020, 10:36
Gustos!
la 17.09.2020, 10:54
la 17.09.2020, 11:02
Mihaela, arunc tot felul de frunze in preparatele noastre, de cand avem gradina si mi se pare ca se potrivesc de minune. In salata de rosii, de exemplu, pe langa busuioc strecor uneori si putina menta, alteori lavanda, bineinteles in cantitati mici, pentru ca au aroma foarte puternica. Descoperim noi gusturi
la 17.09.2020, 16:52
Tare bine arata!
la 19.09.2020, 19:29

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking