Ingrediente
- 700 g muschiulet de piept de pui
- Condimente pentru pui Delikat
- Boia de ardei iute Delikat
- Boia de ardei dulce Delikat
- Amestec de ierburi si boia Delikat
- Oregano Delicat
- Cimbrisor Delicat
- Piper negru boabe Delicat, macinat
- sare
- 50 ml ulei
Mod de preparare
Muschiuletii se curata de pieliti, se spala si se taie in doua daca sunt mai grosi.
Se usuca cu servetele absorbante, se bat putin cu ciocanul de snitele si se pun intr-un castron.
Se presara cu sare si condimentele Delikat, se pune uleiul, se amesteca bine sa fie unse toate bucatile si se lasa 4 ore la frigider acopetite cu folie alimentara.
Se incinge gratarul, se unge cu slanina si se pun bucatile de piept la fript.
Se intorc de cateva ori pana de rumenesc frumos.
Se pot servi cu orice garnitura si salata sau muraturi.
Eu le-am mancat cu piure si castraveti acri.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui marinat la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|