Piept de pui pane

Postat de doralinda72 in Pui
7 Mar 2013 | 8818 vizualizari

E o reteta cunoscuta si usoara, dar fiecare o pregatim in felul nostru, deci eu va descriu cum o prepar.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 07.03.2013, 11:16
Eu le fac fara gris!
la 07.03.2013, 11:19
S eu pana acum, fara gris le faceam, dar de cand am descoperit reteta asta, asa le fac acum.
la 07.03.2013, 11:25
si noi preparam tot cu pesmet,Dora
la 07.03.2013, 11:56
Cris, asta e o reteta din grecia, si eu in romania la fel o stiam cu pesmet doar, dar cum tecnologia evalueaza, asa se intampla si cu bucataria descoperim noi gusturi si modalitati.
la 07.03.2013, 12:06
Place mult carnea de pui!
la 07.03.2013, 12:36
Duna idee!!
la 07.03.2013, 13:05
Ena, ionela
la 07.03.2013, 13:21
la 07.03.2013, 13:32
Simona
la 07.03.2013, 20:29
la 07.03.2013, 21:16
Motanel
la 07.03.2013, 23:30
bune
la 08.03.2013, 00:49
Loredana
la 08.03.2013, 20:49
Imi place..Vreau sa gust o bucatica
la 08.03.2013, 23:12
Rocsi, cu cea mai mare placere!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking