Piept de pui pe gratar, cu gem de corcoduse si cartofi copti

Postat de ancutsa in Pui
13 Sep 2019 | 1665 vizualizari

Pentru a testa noul gem de corcodușe dulce-acrișor pe care l-am păstrat special pentru fripturi, am ales niște piept de pui la grătar. A ieșit aromat, fructat, dar nu atât cât să eclipseze gustul de pui la grătar, ci note subtile. Pentru garnitură, am făcut niște cartofi la cuptor, cu unt, oregano și cimbru, preferații familiei.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 13.09.2019, 18:46
la 13.09.2019, 19:09
O portie d ecartofi copti...
la 13.09.2019, 19:43
Cred ca e tare buna combinatia!
la 13.09.2019, 19:58
Arată foarte bine! O mâncare rafinată și exact pe gustul meu!
la 13.09.2019, 20:00
Bun!
la 13.09.2019, 20:32
Mmm, totul pare atat de gustos!
la 13.09.2019, 20:37
buun
la 13.09.2019, 21:01
Va multumesc mult! Ma bucur ca v-a placut!
la 14.09.2019, 08:43
Bun!
la 14.09.2019, 09:04
la 14.09.2019, 18:05
Va multumesc!
la 15.09.2019, 15:00
la 15.09.2019, 15:07
la 15.09.2019, 17:09
Daniela,
la 15.09.2019, 17:09
Cristina

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking