Piept de pui umplut, in foietaj

Postat de gaby_d in Mancaruri cu carne
4 Sep 2011 | 14995 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 04.09.2011, 17:11
wowwwww ce bine arata!!!
la 04.09.2011, 17:11
felicitari !
la 04.09.2011, 18:50
foarte fain arata si cred ca e si foarte bun.....
la 04.09.2011, 21:35
Am ajuns cam tarziu!Pt.mine cred ca nu a mai ramas nici un coltisor@ chiar daca ajungeai si cand o scotea din cuptor tot nu aveai nici o sansa pentru ca Gaby nu da nimic zice sa-ti faci
la 04.09.2011, 22:15
arata f bine
la 05.09.2011, 09:45
foarte gustos si aspectuos
la 05.09.2011, 11:38
la 05.09.2011, 19:56
Minunat Gabytzule...minunat... nu cred ca a mai ramas...dar am voie sa sper
la 05.09.2011, 20:17
Gaby e o nebunie ce ai facut tu aici;bravo!!
la 05.09.2011, 23:02
wow......ce nebunieee!
la 09.09.2011, 15:03
buna rau
la 07.01.2013, 16:02
Trecem o parte laterala a foii peste umplutura, apoi trecem capetele deasupra ei urmand sa trecem deasupra lor laterala ramasa libera.
Cu o miscare rapida invartim rulada si o transferam intr-o tava pentru cuptor in care am pus hartie pentru copt.
Mie sa-mi deseneze ca n-am priceput))))))
Bine,ai putea zice ca's mai grea de cap,dar poate te inseli
la 25.08.2013, 17:32
)))))))))))))))))))
la 09.09.2013, 09:56
ce bine arata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking