Piept de purcel afumat cu fasole verde

Postat de mihaelar63 in Porc
19 Dec 2019 | 2030 vizualizari
Piept de purcel afumat cu fasole verde

  Am achizitionat o bucata de piept de purcel afumat . Afumat cu fum natural si spun purcel pentru ca avea capatul de os moale . Cu asa ingredient secret nici nu mai ai nevoie de  multe condimente .

Ingrediente

  • 1 kg piept porc afumat
  • 500 gr fasole verde
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa galbena
  • patrunjel verde
  • piper negru macinat
  • sare-optional

Mod de preparare

  1. Pieptul de porc se portioneaza si se pune la fiert .
  2. Fasolea verde se curata se rupe/taie  bucati mai mici .
  3. Ceapa se curata si se taie marunt .
  4. Se scot bucatile de carne din apa in care au fiert si se prajesc in ulei pana devin rumene .
  5. Se scoate afumatura rumena dincratita si se pune la sotat ceapa taiata cubulete si usturoiul tocat .
  6. Adugati fasolea verde si putina zeama  in care a fiert carnea .
  7. Daca este necesar mai adaugati zeama de carne .
  8. Fasolea verde a fost si ea  foarte cruda si s-a patruns repede .
  9. Pieptul de porc a eliberat prin fierbere suficienta sare si nu a mai trebuit sa sarez.
  10. La sfarsit se pipareaza si se garniseste mancarea de fasole cu patrunjel verde .
  11. Puneti inapo in cratita bucatile de piept de porc ca sa se incalzeasca inainte de servire .

                    Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de purcel afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

Postat de Pungasa_Rogue

Oua posate in sos de rosii cu ardei copt si chiftelute

Se incepe cu pregatirea chiftelutelor: carnea tocata de porc se amesteca cu ceapa (curatata de foi, spalata si tocata), usturoiul (curatat, spalat si pisat), putina sare, putin piper proaspat...

Citeste continuarea

Varza a la Cluj

Postat de Oana

Varza a la Cluj

Opariti varza murata daca este prea sarata, apoi taiati-o fideluta. Taiati cubulete ceapa. Puneti uleiul sa se incinga bine intr-o cratita incapatoare, adaugati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2019, 00:52
bun bun
la 20.12.2019, 06:07
E buna si fasolea verde...
la 20.12.2019, 07:40
Apetisant...!
la 20.12.2019, 07:56
Buna mancare!
la 20.12.2019, 08:56
Buna!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking