Piept de rata crud uscat

Postat de ctlina in Mezel de casa
20 Apr 2022 | 5259 vizualizari

O specialitate rafinata usor de facut de casa. Trebuie numai sa asteptati 3-4 saptamani sa se usuce. Pieptul de rata este o delicatesa foarte apreciata in bucataria frantuzeasca.   https://www.blogulluicatalina.com/2021/12/piept-de-rata-crud-uscat.html

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 20.04.2022, 22:48
la 20.04.2022, 22:55
la 21.04.2022, 00:16
Foarte frumos arata !!!
la 21.04.2022, 07:58
Super!
la 21.04.2022, 11:07
Super!
la 21.04.2022, 14:13
Ce bine arată!
la 21.04.2022, 20:45
la 25.04.2022, 12:06
la 25.04.2022, 17:30
la 30.04.2022, 15:10
Minunată idee! Mulțumim!
la 04.05.2022, 20:07
Ce idee grozava! Bravo!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking