la 11.04.2010, 09:31 foarte buna...imi place foarte tare..... eu tot timpul fac piftia cu gelatina, ca sa fiu sigura ca se leaga cum trebuie....
la 11.04.2010, 18:40 madi, daca pui la piftie picioare de porc ies destul de tare. nadina, dar tare harnica ai fost astazi!
la 11.04.2010, 20:16 Bunica, stii de ce pun gelatina? ca mie imi place piftia numai cu carne macra, fara pic de grasime sau sorici sau zgarciuri ...etc. iar in cazul asta...nu se leaga nici daca ii faci matanii sau dansezi ca indienii pe langa ea....
la 11.04.2010, 20:57 multumesc mult madi esti tare draguta
la 11.04.2010, 20:59 multumesc mult bunica asa e cu picioruse sau cum le mai zicem noi adidasi de porc ar trebui sa iasa mai tare dar cum la noi sa incalzit destul de mult timpu pt siguranta am pus si gelatina,multumesc tare mult multiiiiiiiiiiiiibunicuta
la 11.04.2010, 23:28 racitura e preferata sau una dintre preferatele mele
la 11.04.2010, 23:48 si a noastra e foarte buna
la 12.04.2010, 00:03 si eu am facut , trebuie sa postez nadina dar daca o pui la frigider , nu te descurci . am eu un ,, dinte '' impotriva gelatinei .
la 12.04.2010, 00:23 as manca piftie si zi si noapte si vara si iarna este favorita mea eu prima data cand am facut s-a inchegat extrem de bine au ramas toti uimiti si nu am pus gelatina nimic dar apoi cand am mai facut nu am mai nimerit-o deloc si acum mai arunc putina gelatina
la 12.04.2010, 00:45 si eu pun petru siguranat ,vezi in tara e rece dar aici cel putin la noi e alta clima mai umeda
la 12.04.2010, 13:32 mihaela sincer tare nu ma incanta nici pe mine gelatina mai ales ca stiu din ce se face .........dar uneori ..........asa mai rarut ca-i mai dragutte scoate din incurcatura
la 13.04.2010, 10:20 foarte buna
la 14.04.2010, 22:28 da as a e buni e grozava nu faci ?nu ti-we pofta ?