la 22.02.2010, 22:44 Frumoasa piftie! uite ,ca se poate si piftie de post; bravo, idee!
la 22.02.2010, 23:51 da si ce buna e merita sa o incerci
la 24.02.2010, 01:23 interesantă rețetă,dar ce fel de gelatină ai folosit? gelatină vegetală? pentru că în comert se gaseste o variantă pentru vegetarieni,în schimb cel mai des este comercializată cea care este obținută din colagenul din pielea și oasele de animale care nu are legatură cu produsele de post
la 24.02.2010, 01:43 IUBITA MEA EU CRED CA E VEGETALA FIINDA AICI IN SPANIA NU SCRIE PE PLIC NIMIC LEGAT DE ASA CEVA ,NU STIU IN TARA SINCER CUM E GELATINA
la 24.02.2010, 01:53 iubita ,uite char m-am uitat iarasi pe plic ca si eu am cautat mult timp si scrie ca e vegetala,,,,,,,,,,,,,,cat de vegetala o fi numai spanioli stiu,probabil si in tara sant pe mai multe categori nu stiu sincer ,daca vrei iti trimit eu?
la 24.02.2010, 09:44 am înțeles merci , ești drăguță dar nu e nevoie să-mi trimiți