Pilaf bulgaresc

Postat de gabrielacuisine in Mancaruri de post
3 Iul 2013 | 14750 vizualizari

Sincer nu stiu prin ce se deosebeste pilaful bulgaresc de cel sarbesc, stiu ca amandoua se fac cu rosii si ardei proaspeti dar am vazut retete in care la cel sarbesc se pun si ciuperci….totusi acest pilaf este extraordinar de bun, hranitor, in ciuda faptului ca se zice ca orezul ingrasa, eu prefer sa gatesc orezul in acest fel pe timpul verii, fara carne , cu multe legume. O bunatate pe care va invit sa o cititi si sa o si preparati, ca se face foarte simplu si rapid!

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 03.07.2013, 22:27
la 03.07.2013, 22:48
la 04.07.2013, 11:42
papa bun
la 06.07.2013, 11:45
la 06.07.2013, 16:41
Super sanatos si bun... mersi
la 06.07.2013, 16:41
la 06.07.2013, 22:09
Ma bucur ca v-a placut! e preferatul nostru pe timp de vara cand sunt rosii proaspete in gradina!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking