Pilaf cu carnita afumata "de la borcan"

Postat de housy in Porc
26 Iun 2010 | 7722 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 27.06.2010, 00:27
mai daca asa o tine explodam ca nu mai putem manca atatamai poti da harnica ai mai fostharnica muresanca esti foc ,nu ai inca furcile dar revin
la 27.06.2010, 00:42
mmmmm,carnita de la borcannumai ce am citit si mi-a venit apa in gura f bun pilaful5 furcu
la 27.06.2010, 00:42
dar nu ai furculitele o sa revin sa le pun
la 27.06.2010, 08:34
carnea afumata la borcan e nebunie.... o singura data am mancat si am tinut minte.....
la 27.06.2010, 09:41
ce bunatate pun furculitele
la 27.06.2010, 11:00
la 27.06.2010, 11:13
gata,m-am intors cu furcile
la 27.06.2010, 11:30
bunica mea pastreaza carnea la borcan, de cate ori mergem la ea asteptam cu nerabdare o portie de carne afumata
la 27.06.2010, 12:05
si io tot de la bunica am carnea la borcan

nadina....toate astea nu le-am facut acum zilele astea doar briosele, shakeul si placintuta cu spanac....restu is ceva mai vechi

la 27.06.2010, 23:08
Buna carnita la borcan.Mai ai si pentru mine o bucatica?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking