Pilaf cu piept de pui
Postat de carmenvlad in Pui 13 Mar 2011 | 7302 vizualizari
Am folosit ca baza pentru aceasta reteta, pilaful de post. Am fiert bucatile de piept si le-am prajit. Apoi le-am servit cu pilaful de post. Dar atunci cand fac pilaf cu carne procedez ca la reteta urmatoare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 13.03.2011, 15:36
excelent
la 13.03.2011, 15:39
cate feluri pe aici..nu mai stiu de la care sa mai pap iau o gurita si de aici si-am fugiitt...las si la urmatorii musafiri
la 13.03.2011, 17:16
foarte bine arata
la 13.03.2011, 18:33
Tare buna.
La mine se papa tare bine orezul.
la 13.03.2011, 19:46
superrr
la 13.03.2011, 22:24
super
la 14.03.2011, 08:23
Carmen....grozav!
la 14.03.2011, 10:46
Pai ........... de post , sau carne cat cuprinde ?!?
la 14.03.2011, 12:24
bun bun
la 15.03.2011, 05:03
Va multumesc pentru comentarii. Este o reteta pe care poti sa o faci fie de post, fie de dulce, dupa cum va este mai usor sau mai pofta.
COMENTEAZA