Pilaf de pui

Postat de alice_ciobanu in Pui
16 Aug 2012 | 6582 vizualizari

Mi-a fost dor de un pilaf...din ala din alte vremuri, de altadat'. Sper ca va mai aduceti aminte de pilaful acela putin zemos, usor dulce-sarat, dintr-un bob simplu fara pretentii de bio, eco si alte dracii moderniste. Pilaful acela legat si aromat servit cu mare drag alaturi de putin pui prajit simplu fara prea mari fasoane si mirodenii. Simplu, bun si perfect. Reteta am facut-o asa cum a fost ea scrisa candva, in Cartea de bucatarie ce a vazut tiparul in '55, carte dupa care a mesterit prin bucatarie a mea bunica Teodora (miss her si n-am stiut a ma purta cu ea in vremurile alea....) si pe care am primit-o in dar cu mare sfiosenie de la ai mei parinti la ultima mea incursiune in provincialul Falticeni. Drag si scump oras!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 16.08.2012, 09:35
la 16.08.2012, 09:37
buna mancare
la 16.08.2012, 09:45
place
la 16.08.2012, 09:46
super bun,imi place!
la 16.08.2012, 09:49
Arata tare bine, vreau o portie pentru pranz
la 16.08.2012, 12:55
imi place
la 16.08.2012, 15:06
o nebunie, vreau si eu o portie mica
la 16.08.2012, 16:31
la 16.08.2012, 18:49
Astazi am pregatit fix pilaf cu pui!Bun mai este!
la 16.08.2012, 19:31
of ce-as papa si eu o portioara
la 18.08.2012, 11:22
Si mie-mi aminteste de bunica.. Iar cu patrunjel este perfect!!!
la 19.08.2012, 16:30
place
la 19.08.2012, 22:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking