Piure cremos cu smantana

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2010 | 19069 vizualizari

Foarte simplu si bun!

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 28.01.2010, 17:03
eu intodauna pun smantana in piure,nu imi place fara
la 28.01.2010, 17:20
da e preferatul meu cu smantana Cand doresc sa-i schimb gustul pun la fiert si 2-3 catei de usturoi iar la sfarsit patrunjel verde incorporat . Daca am musafiri si doresc sa fie extrem de pufos , la sfarsit cat inca este suficient de cald adaug un ou si amestec rapid .
la 28.01.2010, 17:33
Eu fac de obicei cu lapte si din in cand in cand cu smantana, bun
la 28.01.2010, 19:30
nu am mai mancat puree cu smantana, cred ca e foarte bun.nici nu mi-a trecut prin cap niciodata ca in loc de lapte se poate pune smantana, cred ca e si mai consistent asa...bun, voi face si eu asa.
la 28.01.2010, 22:21
Felicitari ,fetelor pt. variantele de preparare a piureului!
la 29.01.2010, 19:25
E foarte cremos, incercati!
la 02.09.2013, 18:23
Bineinteles, nu scurgeti toata apa in care au fiert... (eu am lasat cam 2 linguri la cartof, dar desigur, fiecare dupa gust...) incercati!
la 02.09.2013, 18:35
Foarte, foarte bun așa îl prepar și eu, dar scurg toată apa, Paniko76. Iar de ”bătut”, îl iau Zmeii la ”întrebări”, de îl pufoșesc foarte bine, !
la 02.09.2013, 20:11
la 02.09.2013, 20:56
bun nu am incercat cu smantana
la 02.09.2013, 21:22
Eu in loc de smantana pun un cub de branza topita sau putina branza Philadelphia.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking