Pizza

Postat de licurici_lra in Pizza
20 Feb 2019 | 4149 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 21.02.2019, 16:19
Yammi!
la 22.02.2019, 20:21
Cata faina ai pus la aluat? Nu refuz pizza, se mananca la orice ora!
la 24.02.2019, 11:51
Mirela, 2 cani de faina la o cana de apa. Am uitat sa scriu si nu mai pot modifica acum
la 20.05.2019, 07:36
Super!
la 20.05.2019, 12:29
Prea mult aluat pentru o pizza, blatul va iesi foarte gros. Pentru o pizza de dimensiunile tavii de aragaz sunt suficiente 250 g faina, 1/4 lgta sare, 1lgta zahar, 1/2 plic drojdie uscata, 2lg ulei si 125ml apa calduta. Daca se foloseste drojdie proaspata este suficient 1/2 cub care se poate dizolva foarte bine si in apa calduta, nu este nevoie de lapte pentru ca nu facem prajitura. In loc de ketchup e mai bun un sos facut din rosii in bulion date prin blender cu sare, piper si cimbru sau oregano ori busuioc dupa gustul fiecaruia.
la 20.05.2019, 14:44
Aceasta este reteta mea de aluat. Din ingredientele folosite am facut 2. Dupa cum se vede in poze, nu a iesit deloc groasa. Consider ca fiecare face dupa cum doreste. Asta e reteta pe care o fac de cativa ani, 7-8 ani, si o pregatesc o data la 2 saptamani.
la 21.05.2019, 06:29
Delicioasa ! Fiecare gospodina are reteta ei de blat de pizza. Aceasta reteta este o varianta minunata a lui Licurici ! Cine vrea o face, cine nu...ar trebui sa stea in banca ei...
la 21.05.2019, 08:39
Multumesc, d-na Sidy!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking