Pizza ca la pizzerie
Postat de alba_zori in Pizza 11 Mar 2013 | 11247 vizualizari
Bine v-am gasit dragi bucatarasi!Am pregatit si eu pizza,mi-am pus in gand sa reusesc sa fac asa ca la pizzerie,si am gasit modalitatea,am incercat in felul acesta de vreo 4 ori,si de fiecare data mi-a iesit foarte buna,chiar ca la pizzerie,fara zahar sau drojdie uscata sau lapte sau bicarbonat asa cum mai pun si in comert,se gaseste pasta de pizza gata facuta la magazine dar are in ingrediente lapte si bicarbonat,mai degraba iese ca o foccacia asa si nu se numeste pizza.O pizza adevarata trebuie lucrata si trebuie sa aiba drojdie proaspata,trebuie sa dospeasca de doua ori si sa fie usoara la intins,am reusit sa raman la o singura reteta pentru aluat de pizza si o impart cu voi,sper sa va placa si sa faceti si voi macar odata si nu veti da gres,veti fi cuceriti de usurinta si gustul nemaipomenit de crocant si bun,asa cum sunt eu,foarte multumita de rezultat.
Inapoi la reteta
|