Pizza cu blat de broccoli

Postat de Bunica in Retete Delikat
17 Iul 2018 | 3608 vizualizari
Pizza cu blat de broccoli

Eheeeeeeeee, o sa ziceti ce pizza e asta! Va spun eu ...........o pizza foarte, foarte buna, condimentata cu condimente naturale de la Delik`at! Nu ma credeti? Nu aveti decat sa incercati !;) "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale".

Ingrediente

  • 400 g broccoli
  • 2 oua
  • 100  g parmesan
  • 100 g branza de capra
  • 1 lingurita ierburi italiene Delik`at
  • 1 vf. lingurita piper boabe Delik`at
  • 1 vf. lingurita sare
  • 1 rosie mare
  • 100 g cascaval

Mod de preparare

Spala broccoli si sterge-l cu un servetel absorbant de bucatarie.

Desfa broccoli in buchetele mici.

Marunteste fiecare buchetel. Eu l-am maruntit in robot,dar poate fi maruntit si la cutit.

Da pe razatoarea mica parmezanul si branza.

Intr-un castorn mai mare pune parmesanul, branza, ouale, piper, condimentele  Delik`at si amesteca-le cu o lingura de lemn sau paleta.

Tapeteaza cu hartie de copt tava.

Intreaga compozitie de blat o pui in tava.

Cu ajutorul unei palete o intinzi dandu-i forma rotunda.

Speli rosia, o stergi cu servetel de hartie si o tai rondele.

Asezi rondelele de rosie pe blatul de broccoli.

Deasupra presari cascavalul ras in prealabil.

Dai tava la cuptorul incins la 170 grade C, pentru 20-25 de minute.

Cand este coapta, se scoate din cuptor, se lasa putin sa se racoreasca, se taie si se.............mananca (ati ghicit :)))

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi noi cu gratar de curcan

Postat de oanapl

Cartofi noi cu gratar de curcan

Cureți cartofii de coajă, îi speli bine și îi pui la fiert în apă cu sare. Îi lași să clocotească până când sunt fierți pe jumătate, apoi îi...

Citeste continuarea

Placinta cu pui si legume

Postat de oanapl

Placinta cu pui si legume

Pregătești mai întâi aluatul. Cerni făina într-un castron, faci în mijloc o adâncitură în care pui oul bătut, sarea, untul topit, apa și drojdia....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2018, 20:39
te-ai dat la brocoloase...
la 17.07.2018, 20:40
Ceva nou...!
la 17.07.2018, 20:45
la 17.07.2018, 20:54
M-am,Cleme!))))
la 17.07.2018, 21:35
Mmm, super!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking