Pizza cu jambon, ciuperci si ardei rosu

Postat de Sylvia in Pizza
12 Apr 2010 | 6832 vizualizari

Pizza e una din preferintele noastre culinare, macar o data pe saptamana fac pizza , este adevarat ca cea mai buna pizza am mancat-o in Italia dar indraznesc sa spun ca dupa indelungi perfectionari pot concura cu o pizza din Italia. La o pizza buna este foarte important atat blatul ( aluatul) cat si ingredientele, daca acestea sunt de cea mai buna calitate si raspandite pe pizza fara zgarcenieā€¦nu are cum sa nu iasa o pizza buna.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 12.04.2010, 14:09
apetisant
la 12.04.2010, 15:17
ce bine arata ,felicitari sylvia nota 10
la 12.04.2010, 15:24
Va multumesc mult
la 12.04.2010, 17:51
imi place pizza la nebunie, mie nu prea imi iese bn blatul, de fapt cam tot ce e cu drojdie nu-mi iese, mai mult pana ajung si eu la stadiul ala, pana atunci mai comandam din cand in cand, nu prea des k ingrasa, k dak ar fi dupa mine as manca zilnic
la 12.04.2010, 18:30
Pusikmea clar asta este motivul pentru care nu fac/manac zilnic
la 12.04.2010, 18:42
arata minunat.......................
la 12.04.2010, 20:16
Va servesc cu o feliuta
la 15.04.2010, 16:30
da arata foarte bine
la 15.04.2010, 17:00

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking