Pizza cu legume si branza pecorino

Postat de simona72 in Pizza
27 Mar 2015 | 5175 vizualizari

Pecorino face parte din branzeturile Italiei produse din lapte de oaie. Este un inlocuitor de succes al parmezanului si de multe ori chiar este confundat cu acesta. Este o branza maturata, tare, de culoare alb-murdara si care a inceput sa aibe succes si la noi...cel putin eu o folosesc cu placere pentru gustul intens de branza si pentru faptul ca este suficienta o cantitate mica de branza pentru a obtine gustul perfect.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 27.03.2015, 14:15
ce te mai bucataresti si ce minunatii mai faci
la 27.03.2015, 14:39
Multumesc dragilor!
la 27.03.2015, 14:40
Ina, am cateva zile de concediu si am timp.
la 27.03.2015, 14:49
Ce bunatate ai facut, iar!
la 27.03.2015, 15:28
Pizzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 27.03.2015, 15:42
la 27.03.2015, 16:15
vreau si eu o bucata de pizza
la 27.03.2015, 19:57
Ce apetisanta!
la 27.03.2015, 21:24
o bunatate!
la 27.03.2015, 23:03
superba...
la 28.03.2015, 06:59
Foarte buna!
la 28.03.2015, 08:23
la 29.03.2015, 12:13
la 29.03.2015, 18:48
vreau si eu o portie!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking