Pizza cu ton si galbiori

Postat de gaby_d in Pizza
27 Sep 2014 | 4460 vizualizari

Stim cu totii cat de adaptabila e o reteta de pizza. Exista o sumedienie de retete de aluat de pizza si-o gramada de toppinguri in functie de preferintele ficaruia. Aceasta reteta de blat de pizza am “nimerit-o” intamplator. Daca pana acum puneam la 300 gr faina, cam 150 ml apa, acum am pus la 350 gr faina 250 ml apa. Iese un aluat moale, mai moale decat il faceam pana acum. Mi-am zis – ia sa-l las asa, sa nu mai adaug faina! sa vedem cum iese. Si-a iesit MINUNAT! Un aluat pufos, subtire, care se prepara tare rapid si-i grozav de bun. Poate o sa cartiti la vederea uleiului de masline printre ingrediente dar credeti-ma, face toti banii si se vede diferenta :).

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 28.09.2014, 00:08
Arata senzational!
la 28.09.2014, 09:57
Super cu ton
la 28.09.2014, 10:24
la 28.09.2014, 11:34
la 28.09.2014, 12:01
la 28.09.2014, 13:02
Buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking