Ingrediente
- 1 aluat foietaj dreptunghiular 230g
- 130 g salam sasesc ( am folosit eu)
- 100 g cascaval
- 1 lingura kechup
- condiment de pizza
Mod de preparare
Aluatul il scoatem din frigider (sau congelator) si-l lasam sa ajunga la temperatura camerei, apoi il desfacem.
Intre timp ne ocupam de bucata de salam si cascavalul pe care le dam pe razatoare mica.
Salamul il amestecam cu kechup si il intindem peste aluat, presaram putin condiment de pizza, apoi presaram si cascavalul.
Rulam aluatul din ambele capete cat sa ajunga la centru egal.
Dam la frigider pentru 20 minute, pentru a le taia mai usor.
Cu un cutit bine ascutit taiem fasii de circa 1 cm pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Dam la cuptorul preincalzit la 200°C pentru circa 30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza palmieri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|