Pizza prosciutto e funghi
Postat de Bucataras in Pizza 3 Noi 2017 | 6629 vizualizari
Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar blatul, care se află la baza rețetei, este esențial pentru a obține textura și nuanțele aromate pe care te bucuri să le descoperi încă de la prima felie. In topurile iubitorilor de pizza conduce detașat blatul subțire – considerat ca fiind blatul folosit în rețeta originală de pizza italienească.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 03.11.2017, 13:24
la 03.11.2017, 22:39
Nu refuz...
la 04.11.2017, 00:00
Yami! Nu refuz o feliuță!
la 04.11.2017, 15:58
Super
la 04.11.2017, 18:19
la 05.11.2017, 18:50
O vreau pe toata!
la 08.11.2017, 07:14
Arata minunat si sigur e tare gustoasa... Dar...oare unde se gasesc aceste blaturi, ca eu nu le-am vazut ?
la 28.03.2018, 00:15
O da, dar adaugand fasiile de sunca Serrano CRUDE pe pizza deja coapta, dupa scoatera din cuptor! Altfel s-ar usca prea tare la copt si ar fi pacat de asa o bunatate de sunca! Din pacate autorul retetei nu a specificat ca foloseste "prosciutto cotto" (adica sunca "fiarta", gen "de Praga" ). Sunca Serrano este "prosciutto crudo", adica sunca "cruda"... (variante italienesti sunt sunca de Parma, sau San Daniele).
COMENTEAZA