Placinta cu branza
Postat de liana_geicu in Prajituri 13 Noi 2009 | 16200 vizualizari
un desert rapid si sigur....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (29)
la 16.11.2009, 21:42
Oana,eu am incercat tot felul de foi dar aceasta mi se pare mai repede de facut;nu se lasa la dospit ,nu sa umfla doar face foaia sa ramana pufoasa.
la 16.11.2009, 23:06
Ce super, mama si fiica se intrec in bucatarit Ahaaa, Teo, am inteles, pt. fragezime! nu ii vedeam rostul...O sa incert si variant aasta de foi
la 17.11.2009, 12:05
dar concurenta este neloiala, pentru ca eu sunt mai familiarizata cu internetul...., mama mea este la inceput!
la 17.11.2009, 14:01
Lasa ca o sa invete! O are pe Bunica drept exemplu
la 17.11.2009, 15:56
Asa este! si important este isi doreste sa stie mai mult!
la 17.11.2009, 21:51
ma bucur ca, mi-am facut prieteni noi,am trecut de primii pasi grei;nu credeam ca o sa invat sa intru pe net,scriu mai greu dar exersez mereu;comentariile le adaug cu gandul bun de incurajare,asa cum au procedat si altii cu mine.
la 18.11.2009, 09:00
mama ce bine arata cred ca ati toata
la 18.11.2009, 12:35
da, cam asa ceva......
la 25.05.2010, 12:52
o rugaminte, tocmai am descoperit aceasta reteta si as dori sa o incerc si eu, dar poate ar fi bine sa stiu cana folosita ca masura sa fie de 200 ml, 250, etc
merci, merci
la 25.05.2010, 12:57
ete c-am ajuns si pe aici desi reteta-i pusa de mult. super, liana
la 31.05.2010, 22:05
casie, eu am masurat cu o cescuta de cafea, probabil cam 150 ml, spor la treba si scuze ca am raspuns asa tarziu.....
la 09.06.2010, 14:14
nici o problema, oricum multumesc frumos, am executat-o de 2 ori si acum sunt deja "experta"
Este foarte gustoasa, foarte usor de facut, deci inca o data multumiri
COMENTEAZA